Op 13 mei hebben we met z’n allen een vliegende start gemaakt met Aikido Voorburg. Wij willen alle deelnemers van harte bedanken voor hun komst. Ook willen we onze aikidovrienden bedanken die zijn gekomen om ons te supporten.

publicatie in locale krant Voorburg

Een mooi stukje in “Het Krantje”.

Open dag Aikido Voorburg 2018

Iedereen is van harte welkom

Welkom in de dojo van SenW aan de Fransstraat 16 in Voorburg! Anni en Monique heten je van harte welkom. Wij hebben er heel veel zin in! Jij ook? Trek dan iets makkelijks aan en kom meedoen. Kijken mag natuurlijk ook.

Wat is aikido nou precies?

Aikido is een Japanse krijgskunst, een verdedigingssport zonder competitie. Aikido betekent letterlijk de weg van energie in harmonie. Op een veilige manier leer je valbreken en rollen en vertrouwd raken met de mat. Je leert jezelf beschermen door op een kalme en beheerste manier te reageren op situaties waarin je in het nauw wordt gedreven. Bij aikido leer je de kracht van de ander te gebruiken. Je leert je eigen bewustzijn en de verbinding met anderen te verbeteren.

Je kunt er elk moment, op elke leeftijd mee beginnen en het een heel leven lang beoefenen. Met aikido kun je je fysiek en mentaal ontwikkelen. Aikido maakt je sterker en flexibeler, zelfverzekerd en sociaal. En je werkt aan je conditie. Aikido is leuk en leerzaam, stoer en respectvol.

Programma

10:00 – 10:15 Inloop met koffie, thee en limonade

10:15 – 11:00 uur open les voor kinderen en ouders met kinderen, vanaf 5 jaar. Trek loszittende kleding aan, dan kun je zo meedoen. We oefenen in de dojo op blote voeten.

11:00 – 11:15 demonstratie aikido en zwaard

11:15 – 12:00 open les voor volwassenen en oudere kinderen vanaf 12 jaar

12:15 – ?? koffie, thee, lekkers en napraten

Kennismakingscursus

Vanaf 27 mei starten we op de zondagochtend met een kennismakingscursus aikido. Van 10 tot 11 uur voor kinderen en ouders samen met kinderen. Van 11 tot 12 uur voor volwassenen. Kosten € 20 voor kinderen, € 30 voor volwassenen. Voor 6 lessen tot aan de zomervakantie. Bij mooi weer kunnen we naar buiten op het gras! Aikidokleding is niet nodig. Als je al aikido-ervaring hebt, is dit ook een mooie gelegenheid om kennis te komen maken met de dojo en de docenten. Van harte welkom!

Kijk hier voor meer informatie en je aanmelden.

Voor meer informatie kun je ook een mail sturen naar annibale@aikidovoorburg.nl